Vi tilbyder

Godstransport i Europa


Vi kan gennem vores netværk og fleksibilitet servicere jer i hele Europa; særligt Frankrig, Spanien og Portugal, hvor vi også har mindre afdelinger.

Flex Logistics vil være din foretrukne partner inden for godstransport i Europa. Vores speciale er transporter af tør- samt kølegods til Frankrig, Spanien og Portugal, men fleksibilitet er en dyd for os. Vi kan derfor, uden problemer servicere Jer over hele Europa gennem vores netværk. Flex Logistics vil være din foretrukne partner inden for godstransport i Europa.

Logistik og lager


Slip for de opgaver der ikke gavner virksomhedens udvikling. Overlad trygt varemodtagelse, opbevaring, pakning og forsendelse til os.

Vi har komplet styr på enhver detalje i logistikprocessen takket være vores gennemtestede og smidige it-logistiksystem. Vi kan derigemmen servicere alle størrelser virksomheder og webshops. Flex Logistics er en moderne og fleksibel logistikvirksomhed, der lægger vægt på god kvalitet og overholdelse af aftaler. Med en placering midt i Jylland har vores lager den bedst tænkelige beliggenhed – midt i Danmark med nem adgang til resten af Europa. Vi tilbyder hele paletten inden for komplette logistikløsninger.

Specialtransport


Med en professionel indgangsvinkel tilbyder vi både ekstra materiel og personel, hvis transportopgaven er mere krævende end sædvanlig.

Vi har mange forskellige slags udstyr til flytning af maskiner, produktionsudstyr, både og meget mere. Vi kan eksempelvis stille med åbne trailere med udtræk, nedbyggede trailere med dertil hørende overbredde/højde tilladelser m.m. Vi kører i hele Europa, og vi gør det omhyggeligt. Erfaring og omtanke er nemlig en stor del af den service vi ønsker at tilbyde. Vi arbejder alle for at levere den rigtige løsning hver gang. Uanset hvor speciel din nu engang måtte være.

Flyttegods


Det kan være en langvarig proces at flytte til udlandet. Vi kan hjælpe dig med at gøre processen så smertefri som muligt.

Der er typisk store værdier at tage højde for, når man skal flytte. Specielt affektionsværdier. Ofte er der tale om møbler, der har været i familien gennem flere generationer, og de skal selvfølgelig behandles med respekt og omhu. Vi hjælper med nedpakning af dit indbo, så både porcelænet, lysekronen og bogsamlingen er pakket på en sikker og forsvarlig måde, uanset hvor langt det skal flyttes. Vores personale her gennem tiden foretaget mange flytninger for “hr. og fru Danmark”, og har opnået en stor ekspertise i håndtering af personlige ejendele. Vi kan ofte kombinere flytningen med andre møbeltransporter til udlandet. På den måde er der flere om at betale for transporten, så prisen holdes på et minimum. Dette gælder uanset, om det er fra Danmark til udlandet, hjem igen, eller bare rundt i Europa. Ved større flytninger kommer vi altid ud på adressen og vurderer størrelsen af flytningen, inden vi afgiver endelig pris. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, når flytningen er overstået.

Forsikring


Det vigtigt for os, at du har ro i sindet når du overleverer dit gods til os. Vi tilbyder derfor fuld dækning mod en underskrevet transport forsikring.

Uheld sker, det er ikke ofte, men når man befinder sig så meget på vejene som vi gør så vil det hænde. Uden denne ekstra forsikring vil sagen ofte falde under “No Liability” – for at undgå dette kan du som før beskrevet tilkøbe en transport forsikring til en favorabel pris. Denne er tegnet i samarbejde med Tryk Cargo Safe.